Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Berita Terkini

Manage PermissionsManage Permissions

MAJLIS DIKIR ROMBONGAN JABATAN DAERAH BRUNEI DAN MUARA SEMPENA SAMBUTAN MAULUD NABI MUHAMMAD S.A.W BAGI TAHUN 1440 HIJRAH BERSAMAAN DENGAN 2018 MASEHI

17nov.png


Majlis telah dihadiri oleh Yang Mulia Awang Misle bin Haji Abd Karim, Pegawai Daerah Brunei dan Muara selaku ketua rombongan. Turut hadir di majlis tersebut ialah Yang Berhormat Ahli-Ahli Mesyuarat Negara, pegawai-pegawai kanan dan kakitangan di Jabatan Daerah Brunei dan Muara, Penghulu-Penghulu Mukim dan Ketua-Ketua Kampung serta Ahli-Ahli Majlis Perundingan Mukim dan Kampong di Daerah Brunei dan Muara.

 Acara dimulakan dengan sembahyang fardhu Maghrib dan diikuti oleh Majlis Dikir Maulud beramai-ramai daripada kumpulan Dikir Jabatan Daerah Brunei dan Muara serta ahli-ahli Majlis Perundingan Mukim dan Kampong beserta Ahli-Ahli Takmir Masjid Ar-Rahman, Kampong Tanjong Bunut, Daerah Brunei dan Muara.

 Majlis Dikir rombongan Jabatan Daerah Brunei dan Muara adalah kesinambungan rombongan jabatan ini ke masjid-masjid dalam sama-sama menyemarakkan hari-hari kebesaran Islam.

Created at 21/11/2018 08:30 by Hasnani binti Hj Md Noor
Last modified at 21/11/2018 08:34 by Hasnani binti Hj Md Noor